ЗАПОЧВА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА КЛИП ПРОТИВ АГРЕСИЯТА НАД МЕДИЦИ

03-06-2019

Продължава инициативата на БЛС „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията срещу насилието над лекари; #ПребориГнева с клип* против агресията над медици. Видеото е заснето в УМБАЛ „Св. Анна“. БЛС благодари на екипa реализирал клипа – оператор, сценарист, монтажист, режисьор, както и на актьора Владимир Карамазов, които приеха каузата като своя и се включиха безвъзмездно. Клипът достига до всяко кътче на страната благодарение на  медийното партньорство на Нова Броудкастинг Груп. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=9lzdRCI214o

 

  Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС заявява в клипа: „Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание. Аз уважавам и ценя труда на лекарите“.

   Във видеото председателя на БЛС призовава да се даде път на доброто. „Снимайте се с лекарите на които искате да кажете Благодаря.  Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров. Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация Pr@blsbg.com.

   Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а  с тях ще бъдат направени редица изложби.

Пресцентър на БЛС