БЛС С КАМПАНИЯ ЗА ТЪРСЕЩИТЕ РАБОТА ЛЕКАРИ И ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ

03-10-2022

Уважаеми колеги, 

    Български лекарски съюз започва кампания в помощ на търсещите работа лекари и лечебните заведения, които набират персонал. На специално разработена секция на сайта на Съсловната организация под надслов “Кариери” ежедневно ще се публикува информация за свободните работни места за лекари в страната. 

      За целта, всички лечебни заведения, медицински центрове, Общини от цялата страна, РЗИ и други, могат да подават обявите си за вакантни места към централата на БЛС, а информацията ще се публикува безплатно на сайта на БЛС. Необходимо е само на имейл на pr@blsbg.com да се изпрати попълнена бланка, съдържаща информация за вакантното място, изискванията към кандидата и условията на работа и др. /Бланката може да намерите в прикачения файл/.Публикувани на едно място всички обяви ще бъдат от полза за търсещите работа лекари, които бързо могат да намерят необходимата им информация.  

Какво трябва да направят лечебните заведения ако искат да се публикува обява за работа на сайта на БЛС: 

-           Да ни изпратите имейл на pr@blsbg.com, с попълнена бланка /може да бъде намерена в прикачения файл/; 

-           Да посочите имейл и/или телефон на лице за контакт, към което да бъдат подавани кандидатурите за работа.;

    Обявите ще се публикуват за срок от един месец. След неговото изтичане, ако желаете информацията да бъде подновена, моля да позвъните на тел: 0898 483 597 или пишете на имейл: pr@blsbg.com.  


Източник: Пресцентър БЛС